[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Over ons” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]AlphaVit bestaat uit een vijftal dynamische ondernemers die waarde hechten aan verkoop van eerlijke producten. Het idee om de SerotonineBooster te ontwikkelen, is voornamelijk ontstaan naar aanleiding van de steeds slechtere berichtgeving rondom antidepressiva. De vaak nare bijwerkingen die dit middel met zich meebrengt, heeft AlphaVit aan het denken gezet. Volgens ons grijpen teveel mensen te makkelijk naar zware medicijnen terwijl er wel degelijk een goed alternatief is. Zo had een familielid depressieve klachten die met een antidepressiva niet verbeterden waarna wij dachten: dit kan niet langer zo.

AlphaVit ontwikkeld en produceert in Nederland de meest zuivere vorm producten die aan de strengste eisen worden getest.

De SerotonineBooster is een tablet dat is samengesteld uit niets anders dan natuurlijke producten. Stemmingswisselingen, onrustige of neerslachtige gevoelens gaan onze klanten voortaan op geheel onschuldige en natuurlijke wijze te lijf.

Mensen zijn zich vandaag de dag steeds meer bewust van datgene wat zij tot zich nemen. Het gaat om eten en drinken, maar zeker ook over middelen tegen lichamelijke en/of geestelijke klachten. Daar speelt AlphaVit op in. In de afname van de SerotonineBooster valt een duidelijke stijging waar te nemen en de reacties die de klanten op de website achterlaten, zijn louter positief.[/vc_column_text][us_image image=”87761″][/vc_column][/vc_row]